Нову автоматизовану лінію з виробництва лаваша відкрили на «Бердичівському хлібозаводі» (фото)

Поділитись:
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Нову автоматизовану лінію з виробництва лаваша відкрили на «Бердичівському хлібозаводі» (фото)

До провідних українських виробників лаваша приєднався ТОВ «Бердичівський хлібозавод»: на підприємстві запустили нову автоматичну лінію з виробництва цього унікального й витонченого хліба родом із древньої Вірменії. Продуктивність лінії – до 200 кг готової продукції на 1 годину, планується, що продаватимуть бердичівський лаваш до 2 тон у день.

Нова лінія стане справжньою візитівкою торговельної марки «Цар-Хліб», не сумніваються організатори відкриття. За рахунок використання сучасного обладнання забезпечиться зниження собівартості продукції. Високий ступень автоматизації технологічних процесів має стати запорукою такої самої високої якості готової продукції. У своєму виробництві вони використовують лише натуральні інгредієнти, абсолютно нешкідливі навіть для малечі, інформують на заводі. Повна автоматизація, зауважують, дозволяє мінімізувати брак та скоротити перевитрати сировини.

Лаваші з Бердичева відповідатимуть найвищим вимогам торговельних мереж та закладів громадського харчування, запевняють майстри з виробництва хліба, і в їхніх планах – розширення асортименту.

З останнього відкриття на Бердичівському хлібозаводі минуло чимало часу, констатував генеральний директор ТОВ «Хлібні інвестиції» Юрій Триндюк, але життя змінюється: нові тренди, нові лінії. Якщо бердичівський хліб реалізується у ближніх до міста регіонах, зазначив, то бердичівський лаваш продаватиметься по всій Україні. Лаваш – продукт затребуваний, і у новий цех вони інвестували порядку 300 тис.$. Спершу була думка розмістити лінію на одному з київських заводів, зізнався Юрій Триндюк, але… Бердичів – щасливе місце з гарними спеціалістами та гарною географією. Місто, в якому, зі слів пана Юрія, голова стоїть горою за розвиток бізнесу та створення робочих місць. І нова лінія стане робочим місцем для 25-х фахівців.

Відкривати й розвивати виробництва у такий непростий час – добрий знак, вважає, у свою чергу, міський голова Бердичева. Гарний колектив, гарне місто, гарні традиції… І гарне, мудре рішення керівництва ТОВ «Хлібні інвестиції». Відкриття нової лінії саме у Бердичеві, переконаний Василь Мазур, означає, що місцевий хлібозавод – одне з найкращих підприємств України. І Україна потребує таких керівників, бізнесменів, інвесторів. Їхня громадянська позиція заслуговує на щиру подяку.

Подякували колективу та керівникам «Хлібних інвестицій» і підприємець Олександр Ревега, і директор хлібозаводу Костянтин Романко. Відзначили плідну співпрацю органів місцевого самоврядування й бізнесу та символічність відкриття нового сучасного виробництва у складні для країни часи.

Хліб – всьому голова, нагадують організатори урочистостей, і працівники хлібозаводу робили, роблять та робитимуть усе можливе, аби люди отримували найкращий, по-справжньому царський, хліб.  

Останні новини